Palvelut

Teemme sinulle räätälöidyn asiakasratkaisun

  • Tarjoamme ja optimoimme jokaiselle asiakasyrityksellemme oikein mitoitetun taloushallintoratkaisun. Kun yrityksen talousrutiinit hoituvat kustannustehokkaasti ja järkevästi, voitte keskittyä yritystoiminnan kehittämiseen tavoitteittenne mukaan yhteistyössä asiantuntijoittemme kanssa.

Yhteinen sähköinen toimintaympäristö

  • Tarjoamme sopimusyritystemme käyttöön kunkin yrityksen tarpeisiin räätälöidyn taloushallinnon ohjelmisto- ja osaamispaketin. Ohjelmistomme mahdollistaa etäkäytön, jolloin taloushallinnon tehtävien jako voidaan tehdä sen mukaan mikä resurssien ja osaamisen mukaan on tarkoituksenmukaisinta. Myös asiakkaan ja tilitoimiston sijainti ei ole enää rajoittava tekijä. Asiakasyrityksemme sijaitsevatkin jo tällä hetkellä ympäri Suomea.

Tehokkaimmat ratkaisut taloudenhoitoon

  • Toimimme läheisessä yhteistyössä taloushallinto-ohjelmistotalon kanssa ja voimme räätälöidä juuri Sinun yrityksellesi soveltuvan, kustannustehokkaimman taloushallintoratkaisun. Ei mitään liikaa, eikä liian vähän. Olemme rakentaneet tiimimme asiantuntemuksen palvelemaan monipuolisesti yrityksen taloudenpitoa eri elinkaaren vaiheissa. Me huolehdimme yrityksesi taloushallinnosta vankan kokemuksemme, nykypäivän työkalujen ja jatkuvan koulutuksen avulla.

Luotettava kumppani

  • Yritystoiminnan Ratkaisijat Oy perustettiin vuonna 1987 päämääränä asiakasyritysten kustannustehokas ja luotettava taloudenhoito. Panostamme jatkuvasti osaamiseen ja tulevaisuuden ohjelmisto- ja teknologiaratkaisuihin, jotka tuo asiakkaidemme liiketoimintaan hyötyjä. Auktorisoituna tilitoimistona Ratkaisijoiden toimintaa valvoo määräaikaistarkastuksin Taloushallintoliitto, joka asettaa koulutustasovaatimukset koko tilitoimiston henkilöstölle. Tilitoimiston omien asioiden, talouden, järjestelmien ja toimintojen pitää mielestämme olla ensiluokkaisessa kunnossa.

Lisätietoja:

Aino Österlund, aino.osterlund@ratkaisijat.fi, puh: 044 525 5335 tai

Arja Ojennus, arja.ojennus@ratkaisijat.fi, puh: 044 535 0254