Haemme taloushallinnon asiantuntijaa

Millaisia tulevaisuuden suunnitelmia sinulla on? Mitä arvoja elämälle? Me arvostamme työntekijöitämme yksilöinä ja meille on tärkeää, että pystyt rakentamaan hyvää tulevaisuutta ja kehittämään itseäsi, saat sopivasti haasteita, sinulla on mahdollisuus edetä uralla sekä harrastaa haluamiasi asioita yhdessä läheistesi kanssa. Työtä ja vapaa-aikaa sopivassa suhteessa, verkostoja joihin nojata ja ystäviä, joiden kanssa iloita.  

ME ETSIMME IHMISTÄ!

Etsimme nyt osaavaan taloomme taloushallinnon asiantuntijaa, jolla on muutaman vuoden kokemus taloushallinnon alalta ja jolla on halu kehittää ammattitaitoaan. Voimme räätälöidä toimenkuvaasi osaamisesi mukaisesti.

Tarjoamme sinulle yrityksemme viihtyisän työympäristön, lounasedun, hyvän fiiliksen työyhteisön sekä mahdollisuuden etätyöhön. Mukavien työkavereiden lisäksi tuemme liikuntaharrastuksia sekä kulttuurikaupunki Savonlinnan monipuoliset aktiviteetit ovat käyttössäsi upean luonnon keskellä.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi viipymättä Arja Puittiselle arja.puittinen@ratkaisijat.fi.

Arjalta voit kysyä myös lisätietoja puh. 044 535 0254. Työskentelyn voit aloittaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.